17. lokakuuta 2016

Kirjoja ja vähän muutakin

Heippa kaikille! Täällä kirjoittelee Sanna, melkein valmis kirjastotäti. Blogin aloittaminen on ollut jo monia vuosia ajatuksen tasolla, mutta esteenä sille on ollut pitkälti omat tuntemukset siitä, että ei osaa oikein kirjoittaa ja tuoda omia ajatuksiaan julki järkevällä tavalla. Viimein rohkaistuin sen verran (myös kavereiden kannustuksella oli oma osansa), että tällaisen bloginrepaleen kyhäsin kokoon ja saa nähdä millaista jälkeä tästä oikein tuleekaan. 

Alun perin tarkoituksena oli keskittyä ihan vain oman elämän kuvaamiseen ja arkipäivän tapahtumiin, mutta sitten ajatus kirjablogista heräsi takaraivossa. Pääasiassa tässä blogissa siis keskitytään kirjoihin, mutta silloin tällöin saatan kirjoittaa myös jotain muutakin. Kirjoittelen kirjoista senkin takia, että siitä voisi olla hyötyä myös tulevaisuudessa työelämässä. Saisi joitain ajatuksiaan muistiin ja ehkä niiden pohjalta voisi joskus pitää vaikka kirjavinkkauksen. :)

Tunnustan kuuluvani juuri siihen lukijaryhmään joka ahmii "hömppäromaaneja". Kaikki Robertsin ja Steelin kirjat olen varmaan kolunnut useamman kerran läpi. Ehkä tännekin eksyy muutama "hömppäpostaus", mutta olisi mukavaa myös tutustua ihan erilaisiin kirjoihin, mitä ei välttämättä tulisi ihan ensimmäiseksi valittua kirjahyllystä. Postauksia tulee ihan laidasta laitaan lasten- ja nuortenkirjoista aikuistenkirjallisuuteen. En vielä osaa sanoa, kuinka usein postauksia on luvassa, koska tällä hetkellä opinnäytetyön pakertaminen loppuun vie aika paljon ajastani. Toinen seikka, joka vaikuttaa postaustiheyteen on se, että vaikka olenkin nopea lukija, se että olen tyytyväinen kirjoittamaani tekstiin vie varmasti aikaa. 

Tervetuloa jännittämään kirjoittajan kanssa, että mitä tänne vielä keksin. :)

1 kommentti: